Дома> Производи> Машинска алуминиум> ЦПУ машини за алуминиумски делови
ЦПУ машини за алуминиумски делови
ЦПУ машини за алуминиумски делови
ЦПУ машини за алуминиумски делови
ЦПУ машини за алуминиумски делови
ЦПУ машини за алуминиумски делови

ЦПУ машини за алуминиумски делови

$10≥10Bag/Bags

Мин. Со цел:10 Bag/Bags
Транспорт:Ocean,Land,Air
Атрибути на производо...

Модел бр.AL-006

Tolerance0.02mm

Sample Lead Time4 Days

MaterialAluminum 6061 T6

FinishAnodize Blue / Yellow

Product Size(mm)ф86*33.5

Пакување и испорака
Продажни единици : Bag/Bags
Опис на производот

CNC обработка на алуминиумски делови и други метални материјали, во споредба со следниве карактеристики: 1, густината е мала густина на алуминиум и алуминиумска легура близу до 2,7 g /, околу железо или бакар 1/3. 2, јачината на алуминиум со голема јачина и алуминиум.3, добра топлинска спроводливост. Алуминиум CNC обработка делови Термичката спроводливост е втора по сребро, бакар и злато. 4, добра отпорност на корозија. Површината за обработка на алуминиум за ЦПУ Површината е лесна за производство на слој на густ цврст AL2O3 заштитен филм, може добро да ја заштити матрицата од корозија. Со вештачко анодизирање и боење.

Машинска обработка на ЦПУ, вклучително и мелење на ЦПУ и вртење на ЦПУ, куќишта, мелење, мелење, измислица на лим . Третман на површина на производот: Анода (чиста, црна, сина, жолта, исто така може да прилагоди различни бои) .Сандрастинг, прскање, лого за ласерско гравура, лого на свилен екран

CNC Machining aluminumcnc milling aluminum

CNC milling parts programmingCNC turning programming

Buildre Group Co., Ltd е професионален производител на CNC и CNC машински услуги и услуги за обликување за OEM и ODM делови. И преку системот за сертификација на квалитет ISO 9001: 2008, производната база се наоѓа во Шенжен Брајт. ЦПУ -машината за обработка на ЦПУ опфаќа површина од над 2.600 квадратни метри, главно производство на делови за обработка на ЦПУ за медицински, автомобилски, комуникации, електрична, електроника и други индустрии. Видовите на производство вклучуваат мелење CNC, вртење на ЦПУ, мелење, печат, свиткување, заварување, леење на умирање, дупчење, прислушување и обликување на инјектирање. Повеќе од 46 центри за обработка на ЦПУ и ЦПУ -латери за вашата услуга.

Системот за квалитет ISO9001: 2008 работи низ секое одделение. Добиваме најдобар квалитет на производите од следниве точки: Точноста на опремата. тела. Обука на работници. ЦПУ Обработка на делови од CNC на секое откривање на врската.

Inspection of CNC machining parts

CNC машинската обработка може да ги увезе вашите датотеки со 3D-слика на Para-цврсти, .pdf и iges, чекор или SolidWorks датотеки. Ве молиме, испратете ја вашата 3Д работа и PDF за понуда.

Hotешки производи
Дома> Производи> Машинска алуминиум> ЦПУ машини за алуминиумски делови
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати